Vacuüm koken met lage temperatuur om het beste uit het eten te halen  


Temperatuur geregeld sous-vide koken is uitgegroeid tot een onmisbare techniek voor elke keuken die de laatste trends volgt. Meer dan een modegril, is het een kooktechniek die aan populariteit wint vanwege zowel de voordelen met betrekking tot kwaliteit van het product als de economische en organisatorische voordelen die het met zich meebrengt. Sammic biedt een breed scala aan sous-vide apparaten in termen van capaciteit en gebruik, met inbegrip van zowel onverstoorde waterbaden en een heater met circulator, wat de juiste oplossing biedt voor de wensen van elke gebruiker.
Functie
  • koken bij gecontroleerde temperaturen
  • behoud de kwaliteit, versterkt smaak en textuur
  • uitgerust met een controle systeem
  • laat toe om voedsel in zijn eigen sappen te koken
  • marineert en laat het voedsel garen in half de tijd
  • voor een volume van 56 liter
  • temperaturen tussen de 5°C en 95°C
  • Met opbergtas

klik op de foto voor de product video
Smart vide (5/7/9)
  • Draagbaar
  • Handgreep
  • Programmeerbare temperatuur en tijd
  • 4 knoppen en kleuren display
  • Inox uitvoering
  • voor een volume tussen de 30 en 56 liter afhankelijk van het model
  • temperaturen tussen de 5°C en 95°C

klik op de foto voor de product video
Sous-vide koker (SVC 14/SVC-28/ SVC-4-22D)

  • Waterbadkoker
  • Behoud de kwaliteit, versterkt smaak en textuur
  • Minimaal verlies aan vocht en gewicht
  • Inox uitvoering
  • Met kraan

Laden
Laden